Elektriciteit

TechniBart staat in voor het plaatsen, vernieuwen of uitbreiden van elektrische installaties in woningen of bedrijven in de regio Zemst en Vlaams-Brabant.

Nieuwe installaties

Bij de installatie van elektriciteitsvoorzieningen is een goed uitgedacht plan al het halve werk. Door slim je stopcontacten, je schakelaars, je bekabeling of je lichtpunten in te plannen, kom je tot een efficiënt, comfortabel, handig en vooral ook esthetisch eindresultaat.

Dankzij de planmatige aanpak en kennis in elektrotechniek is TechniBart de partner bij uitstek voor elektrische installaties, inclusief keuring via een erkende partner. Uiteraard voeren we veiligheid hoog in het vaandel bij de uitvoering van die werken.

 

Renovaties en herstellingen

TechniBart helpt je bij al je elektriciteitswerken en herstellingen. Je kunt een beroep doen op TechniBart voor deze diensten:

  • interventie na kortsluiting
  • defecte stopcontacten vervangen
  • schakelaars vervangen
  • lichtpunten verleggen

Dankzij onze kennis in elektrotechniek kunnen we zowel particulieren als bedrijven op een professionele manier helpen met de renovatie van verouderde installaties, aanpassen van bestaande installaties, vernieuwen van verlichting, algemene herbekabeling of vernieuwen van zekeringkasten.

Samen­werking met geaccrediteerde keurings­firma

Elektriciteitswerken zijn onderhevig aan strenge regelgeving en voorschriften. Zo is wettelijk bepaald dat een keuringsverslag van een elektrische installatie door een erkend controleorganisme opgemaakt moet worden na keuring volgens de bestaande AREI-normen (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties). De keuring vindt plaats voor ingebruikname van nieuwe installaties en bij de verkoop van een woning.

Bij alle elektriciteitswerken, zowel bij nieuwsbouw als renovatie, zorgen we voor de nodige keuring door een geaccrediteerde keuringsfirma.

Kiezen voor Bart is kiezen voor:

Persoonlijke service en opvolging

Kwaliteit en garantie

Duurzame installaties

Neem contact op met Bart

Heb je bouw- of renovatieplannen? Bart geeft je graag advies op maat op vlak van verwarming, sanitair en elektriciteit. Hij neemt je wensen door en maakt een correcte offerte.

Technibart bv

Kompenhofstraat 6
1980 Zemst

BE 0418.807.101