Ventilatie en airco

Met kennis van zaken adviseert en installeert TechniBart ventilatie- en airconditioningsystemen in de regio Zemst, volledig op maat van je behoeftes.

Installatie van ventilatie­systemen

Wist je dat het in nieuwbouwwoningen vandaag verplicht is om een ventilatiesysteem te installeren? In goed geïsoleerde gebouwen is er namelijk een pak minder sprake van natuurlijke verluchting door betere isolatie. Een goede ventilatie is echter essentieel voor een gezonde woning zonder schimmel- en condensvorming.

Alle door ons geplaatste ventilatiesystemen voldoen aan de nieuwbouw- en verbouwingsnormen EPB (EnergiePrestatie en Binnenklimaat). TechniBart verzorgt de volledige installatie, de afstemming en het onderhoud van ventilatiesystemen, zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatieprojecten.

Erkende installateur C / C+ / D ventilatie

Je kunt bij ons terecht voor de installatie van:

  • C ventilatie: berust op natuurlijke toevoer en mechanische afvoer van lucht. De motor draait voortdurend op lage snelheid en kan indien gewenst manueel op verschillende snelheden gezet worden.
  • C+ ventilatie: uitgerust met vocht- en aanwezigheidssensoren, zodat de installatie volautomatisch nog nauwgezetter werkt op de gewenste ogenblikken.
  • D ventilatie: een energiezuinig systeem dat lucht mechanisch toe- en afvoert en werkt met warmterecuperatie.

Air­conditioning

Wil je op elk moment van een aangenaam binnenklimaat genieten, dan is een airconditioningsysteem de aangewezen oplossing om je dat comfort te leveren. Zeker nu ons klimaat de gekste bokkesprongen maakt, is airconditioning geen overbodige luxe.

Je kunt bij TechniBart terecht voor advies en ook de aankoop en de installatie van een airconditioningsysteem. Zowel voor bedrijven als particulieren hebben we geschikte oplossingen in ons aanbod. Altijd met een betrouwbare klantendienst: bij eventuele storingen en voor periodiek onderhoud staan we altijd voor je klaar.

Herstel en onderhoud

Ondervind je een storing, een defect of een tijdelijke panne van je airco- of ventilatiesysteem? Geen nood! TechniBart garandeert een doeltreffende interventie binnen een redelijke termijn om je zo weer van je installatie te laten genieten. Klantendienst is een erezaak voor ons.

Kiezen voor Bart is kiezen voor:

Persoonlijke service en opvolging

Kwaliteit en garantie

Duurzame installaties

Neem contact op met Bart

Heb je bouw- of renovatieplannen? Bart geeft je graag advies op maat op vlak van verwarming, sanitair en elektriciteit. Hij neemt je wensen door en maakt een correcte offerte.

Technibart bv

Kompenhofstraat 6
1980 Zemst

BE 0418.807.101