Sanitair

TechniBart ontfermt zich over de installatie of renovatie van je badkamer en alle mogelijke sanitaire voorzieningen in huis of bij bedrijven in regio Zemst.

Nieuwe badkamer of badkamerrenovatie

Heb je plannen om een compleet nieuwe badkamer te plaatsen of wil je een bestaande badkamer renoveren? Dan ben je bij TechniBart aan het juiste adres. Met de nodige aandacht voor kwaliteit, functionaliteit en comfort zorgt TechniBart voor de badkamer van je dromen. We wenden al onze ervaring met sanitairwerken aan voor:

  • totaalrenovatie van je badkamer
  • plaatsing van individuele toestellen
  • renovatiewerken aan je badkamer
  • plaatsing van sanitaire leidingen
  • plaatsing van een waterverzachter (op basis van CO2 en granulaat)
  • zonneboilers en warmtepompboilers

Herstellingen

TechniBart komt aan huis of op je bedrijf voor alle herstellingen aan sanitaire installaties, ook als die niet door ons geïnstalleerd zijn en ongeacht het merk. We zijn actief in de wijde buurt rond Zemst, hoofdzakelijk in de regio's Vlaams-Brabant, Antwerpen, Mechelen, Zaventem en Brussel. Zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op onze jarenlange expertise in algemene sanitairherstellingen.

We maken altijd een richtgevende schatting en inschatting van de workload en voeren de werken na instemming uit volgens de regels van de kunst, op een nette manier.

Waterverzachters

Hard water en overtollig kalk in het water van het stadsnet zorgen soms voor onherstelbare schade en kosten aan je elektronische toestellen. Investeren in een waterverzachter verlengt de levensduur van deze toestellen en bespaart je herstellingskosten op lange termijn. Bovendien gaat je huishoudelijke comfort erop vooruit met zacht wasgoed, een schone vaat en een lager energieverbruik.

TechniBart adviseert je graag over de juiste keuze qua waterverzachter voor je huishouding of je bedrijf en komt die vakkundig installeren in de regio Zemst of op de as Brussel-Antwerpen.

Kiezen voor Bart is kiezen voor:

Persoonlijke service en opvolging

Kwaliteit en garantie

Duurzame installaties

Neem contact op met Bart

Heb je bouw- of renovatieplannen? Bart geeft je graag advies op maat op vlak van verwarming, sanitair en elektriciteit. Hij neemt je wensen door en maakt een correcte offerte.

Technibart bv

Kompenhofstraat 6
1980 Zemst

BE 0418.807.101